Voimistelu

TeamGym & Telinevoimistelu

Liikunta- ja hyvinvointikeskus PURO tarjoaa loistavat olosuhteet TeamGymille sekä hyvin tilaa telinevoimisteluharjoitteluun. Voimistelusalin varustukseen kuuluu täysimittainen TeamGymin vapaaohjelma-alue sekä mahdollisuus suorittaa trampetti- ja volttirataharjoittelua korkeussäädettävälle alastuloalueelle. Olosuhteita täydentävät airtrack, trampoliinirata ja kaksi isoa trampoliinia.

Telinevoimisteluun PURO:sta löytyy täysimittainen kanveesi, hyppypaikka, kilpapuomit (2 kpl) sekä eritasonojapuut (3 kpl). Käytössä ovat myös rekki, renkaat sekä nojapuut. Toiminnallinen alue sekä salin varustukseen kuuluvat monipuoliset oheisharjoitteluvälineet mahdollistavat monenlaiset treenitarpeet. 

Korkeatasoisen voimisteluharjoittelun lisäksi PURO-halli soveltuu hyvin myös muiden lajien oheisharjoitteluun sekä tarjoaa erilaisille käyttäjäryhmille mahdollisuuden hyödyntää monipuolista liikuntapaikkaa. Ole rohkeasti yhteydessä!

Hinnoittelu voimisteluseuroille
& Sopimukset

– Voimistelusali on jaettu 13 lohkoon.

– Yhden lohkon hinta on 25€/h (alv 0)

– Sopimukset tehdään ainakin kevätkauden 2024 loppuun saakka, mutta seuran toiveita otetaan sopimusneuvotteluissa huomioon

– Mahdollisuus tehdä sopimus aina kevätkauden 2028 loppuun saakka